Vit Kladdkaka!


Ja, Ni läser rätt. Vit kladdkaka provar jag mig på idag. Istället för kakao har jag då använt mig av vi choklad.
Jag har inte smakat den än så jag vet inte hur den blir än. Den ser iaf okej ut:)

Ska ta med en bit sen hem till caroline om den blir bra så kan vi äta kladdkaka och dricka mojitos!! wii..
Imorgon blir det bio. Ska äntligen få se Sex and the city. Har ju boxen och har sett alla avsnitt mer än en gång. En serie som verkligen har allt! Ja den och Greys Anatomy men den skulle jag inte vilja se som långfilm...Än. Nej det är roligt att bara följa serien. Hur det går mellan Meredith och McDreamy!

Har gått och blivit kär i ett par skor. Eller ja inte ett par skor, skor från samma designer iaf. Christian Louboutin. Ni har säkert sett dom på röda mattan ett antal gånger. Höga klackar med röd undersida. Vill stryka under det där med röda sulan för det är hans signalament. Försök inte kopiera den för han har minsann tagit patent på den. Men skulle iaf komma till saken; VILL HA! ja skor är så himla skojsigt att köpa.

Ha det bra allihopa jag återkommer med uppdatering om kladdkakan!

KRAM

  
Christian Louboutin. Är dom inte fina? Slängde till ett par Manolo Blhanik's, dom är inte helt fel dom heller!


Tanya och Vladde!!

Ett stort Grattis till Tanya och Vladde som Gifte sig igår 31/5-2008!

Ja herregud. Nu börjas det. Första kompisen gift. Vem ska det bli härnäst?? Ja inte tror jag att det blir jag iaf. För mig verkar förhållandet rätt så dödsdömt. Jag borde kanske tom sätta in en döds annons i tidningen. Så illa är det.

Men men sånt är livet. Det ser verkligen till att välja sina roliga vägar. Nog om det som sagt Tanya och Vladde:) Hon vart så himla himla fin. Riktigt strålade i parken. En perfekt dag att gifta sig. Sol och härligt blommorna har inte blommat ut än och ankor i gräset. haha..
Det var riktigt skoj att få dela en del av dagen med dom. De har längtat länge att få bli gifta och nu hände det plötsligt. Det var så rätt det kan bli. lagom mycket folk och en god champagne -& pickning i parken.
Så Grattis än en gång och NJUUUUUUT av eran semester. Tre veckor inne i USA och en vecka på Hawaii! Underbart. Jag är inte avis;)

Idag lyser solen på rätt så bra oxå. Kanske blir en tur ner till parken så man får lite sol på sig.

Ha det underbart.


     

RSS 2.0