Grrr..

Jag är upprörd.

Kollade på säsongavsutet av Greys Anatomy igår.. Ja lika känslosamt va det med Fyyy vad arg jag blev över slutet. Det var verkligen blandade känslor där. De är själva fan att en serie kan påverka en så mycket!

Kan ju inte avslöja några detaljer nu.. då förstör jag ju för alla som inte har sett det. Men förbered er på en CHOCK!

Suck.. Varför varför varför??



TTFN

Söndagsmiddag.

FÖRE

EFTER

Jag finner inga ord (!)

Damer och herrar. Låt mig få presentera "Du har fått Rött kort i parken"

All the pretty, Pretty ones.


Uppdatera! Uppdatera! Uppdatera!

Jaja.. ibland tar det lång tid innan man får för sig att uppdatera sin blogg. Idag, Ja just idag tyckte jag det var dags att skriva några rader.

Har jag något vettigt att skriva då? nej egentligen inte. Men jag gör det ändån.

Sedan sist har jag hunnit klara av Privé, Valborg och släktfirande.

Sammanfattningen lyder så här: Privé vart väldigt lyckat. Hade döskoj med bror och bella. Blev många goda drinkar men ändå rätt så tidigt i säng. Blev grillning dagen efter vilket var uuuuutsökt.

Valborg startade med en fika på 3 kronor för att flyttas över till stadsparken med massor av folk och en Courtney Love som senare fick rött kort. (Lång historia) När vi se var mogna att överge stadsparken far vi hemmåt mot eslöv igen. Där blev det en falafel middag sedan lite lajbans hos Tanya. Sen övergav alla oss så jag och Tanya drog oss ner emot Grappa. Sen satt vi där ett tag tills jag kände att ölen hade tagit ett stadigare tag i mig än väntat. 

Igår vart det kalas för kusinen. Det var trevligt att få träffa lite kära kusiner, moster, morbror och dyl. Men eftersom man har turen att jobba helg denna vecka blev det tåget hem och direkt i säng sen.

Ikväll blir det lite rock and roll igen. Men som sagt jobb imorgon igen så inget galet upptåg blir det ikväll.

  

Här bjuder jag på allra käraste Wilma, Tjernobylkatten Zigster och mitt skoskav som pryds med mina nyinköpta Hello Kitty plåster!

TTFN tills nästa gång :)

RSS 2.0