Nicke nyfiken??



Har fatt en hel del respons pa facebook om min andrade relationsstatus.
Tycker det ar roligt att ni ar nyfikna men ni kan gott fortsatta vara nyfikna! haha..

Det vart allt jag ville saga idag!

Puss pa er!



Applemartinis och solsting!



Hej allihopa.

Har kommer en liten uppdatering fran senaste tiden. Vart tillbaka i Miami den 22 januari Och denna gangen akte jag till Bayside mall. Det vart sakert tva ar sedan jag vart dar sist. Det forsta stallet jag sprang till vart forstas Victorias Secret! Det var underbart att antligen fa ga runt dar inne igen. Blev nagra par trosor och tva lappglans. Sist jag var dar sa kostade dom 3 for $10 men nu kostade dom minsann 2 for $12!
Sedan at jag en underbar lunch pa Bubba Gump Restaurant. Blev Steamed seafood. Det inneholl rakor, krabb-ben och musslor. Mumsigt vart det. Kommer nog ata dar nasta Miami oxa om jag far chans att ga av.

Hade en ratt sa hard kvall dagen efter miami.. Drack en del Applemartinis! De ar farliga. De smakar ljuvligt men de slar pa som en djavul. Sa dagen efter var jag lagom seg. Da aterkom vi till Labadee, Haiti for forsta gangen efter jordbavningen. Det vart nastan precis som om inget hade hant. Visserligen ligger Labadee ungefar 15 mil ifran Port au Prince men anda. Manniskorna vart dar och jobbade som vanligt. Det anda som marktes var nar vi lastade av nagra lastpallar med vattenflaskor, klader och annat dyl som skulle ges till de behovande i Port au Prince.

Idag har vi lamnat Cartagena bakom oss. Det ligger i Colombia for de som inte vet. Ett riktigt skitigt stalle. Farligt om inget annat. Skulle aldrig falla mig in att bege mig ut pa gatorna dar ensam eller ens tva man. Nar man satter sig i en taxi dar sa vet man inte om man kommer tillbaka igen..! Har hant.
Jag gick inte ens av baten idag utan jag gick och la mig uppe pa dack istallet for att fa lite sol pa mig. Jotack visst fick jag sol pa mig. jag ar en krafta nu. Alltid skoj att sta och skylta med sin roda fejja mitt bland folk. "Kolla stoppljuset" osv.. haha!

Ikvall sa blir det annu en tur till Portofino. Langtar efter god mat. Oh vad jag ska ata :)

Saknar er alla sa det varker i mitt hjarta. Men vi ses kanske snart igen!

Ha det underbarast.





Latest Edition.


Ja nu vart det ett par dagar sedan sen jag skrev lite ny info om mitt liv har ombord. Idag ar jag pa Grand Cayman. En underbar o dar vattnet ar alldeles turkost och vi kan inte lagga till i hamn eftersom hela on ar omringad av korallrev. Sa det blir sma taxi batar sk "Tendering" for att komma over till land.
Detta ar en process som kan ta lite tid ibland eftersom folk maste komma av och pa dessa sma batarna och att man maste checka ut och checka in mm. Sa man far vara forsiktigt med att komma tillbaka i god tid sa man inte kommer forsent.

Tillbaka om Grand Cayman. Ni kommer ihag mitt forra inlagg om Haiti. Igar eftermiddag vart det ett nytt skalv har utanfor Grand Caymans kust. Kaptenen gjorde ett uttalande pa hogtalarsystemet om att denna gangen hade det varit runt 5 pa richterskalan. Det fanns tva batar inne igar och de hade inte kant ngt. Det enda som hant var att det va en eller tva lycktstolpar som hade valt och att det vart absolut ingen fara att aka hit. Jag tror inte heller att detta skalvet paverkade Haiti. Hoppas verkligen inte det. De lider nog som det ar.
Mirakel hander dock fortfarande. Varje dag hitills sa har de hittat en overlevare eller tva i rasmassorna. Snalla agna en tanke eller tva at dessa stackars manniskor.

Okej tillbaka till mitt leverne. Vart ju pa Aruba har i veckan. Synd att vi lamnade stallet redan vid tre tiden. Hade inte sa mycket tid pa oss att gora ngt.
Men jag at en god lunch och strovade omkring lite. Valdigt harligt stalle och jag skulle verkligen vilja komma tillbaka dit for att utforska lite mer. Kommer nog tillbaka dit om ett par veckor.

Haromdagen vart vi i Panama igen och samtidigt inne lag Enchantment of the seas. Dar fick jag ett kart aterseende av en van jag jobbade med pa Vision. Adnana heter hon och ar fran rumanien. En valdigt crazy coco loco tjej men underbart snall. Sa vi satt och tjattrade ett litet tag sen vart det dags att ga ombord igen.

Det var nog allt jag hade for denna gangen tror jag. Saknar er alla mycket och tanker pa er varje dag.

 

Manga pussar och kramar fran er alles X.


Welcome to my life.



Jordbavning.



Tanke skriva ett litet inlagg idag med tanke pa jordbavningen i Haiti. Det hande igar vid 4 tiden pa eftermiddagen har. Vid den tiden sa vart vi faktiskt mellan Haiti och Cuba. Vi kande ingenting har ute pa havet forstas och Kaptenen gjorde ett uttalande pa hogtalarsystemet och forklarade vad som hade hant och sa att vi inte behovde vara oroliga for en tsunami.

Sa nu vill jag agna en tanke at alla liv som har drabbats av denna fruktansvarda olycka.





Rocky road



Idag gungar det sannerligen har ute pa havet. Har dock varit med om varre. Fast det kravs inte sa mycket for att gasterna har pa baten ska borja grina och ha sig for att det rakar gunga lite. Man far val vara forberedd pa att det inte alltid ar en lugn och behaglig resa nar man gar pa en kryssning.


Sa vad har hant i mitt liv de senaste dagarna da.. Jo vi har ju festen jag pratade om i forra inlagget. Jag maste vara trakig och saga att inget spec spanannde hande. Jag drack, blev lite pa luven och sen gick jag och la mig ungefar! haha..
Vi vart i Grand Cayman igar. Jag gillar den on mycket. Dar ar rent och fint och behagligt att vistas. Vattnet ar turkos. Hittade en stackars ensammen thai restaurang dar det inte fanns nagra gaster inne forst men vi bestamde oss for att ata dar anda. Det visade sig vara ett mycket bra val. Jag at soppa och varrullar och det vart gudomligt gott. Nu sitter jag har och drommer mig tillbaka bara for det. Underbart for mig men hogst sannolikt valdigt ointressant for er :) Ni far forlata mig men som ni vet sa ar ju maten ombord inte sa attraktiv!

Nasta kryssning ska jag iaf till Portofino. En restaurang ombord med italiensk mat. Det ser jag fram emot.
En annan sak jag ser valdigt mycket fram emot ar att nasta kryssning sa kommer vi till Aruba! Annu en karibisk o jag inte har besokt an. Det ska bli mycket spannande. Mer information aterkommer efter den dagen!

Imorgon kommer vi tillbaka till Miami igen och jag ska saga er att det ar RIKTIGT kallt i Miami nu! Det ar sa pass att man skulle kunna slanga pa sig en vinterjacka. Snalla mamma skicka hit min vinterjacka!!! :)

Det va nog allt jag hade att saga for denna gangen. Jag hoppas ni tycker om att lasa mina inlagg. Slang garna in en kommentar eller tva om ni har lust. De uppskattas och jag kanner mig saknad for en liten sekund. Det gor mig valdigt varm i hjartat.

Saknar er massor.

 

 


Bilder.


Bilder



A new year has come.



Hej Allihopa!

Jag vet, jag vet.. jag ar usel pa att uppdatera! Har legat pa latsidan sedan senaste inlagget. Ska forsoka battra mig!

Har egentligen inte mycket att beratta men jag antar att det ar just darfor jag bor uppdatera oftare sa att jag kan komma ihag de sma detaljerna jag kanske hade kommit ihag att vilja beratta da.

Denna kryssningen ar iaf en 9 dagars kryssning. (innan har det varit 10-12 dagars) sa lite kortare och battre. Sa igar anlande vi till forsta hamnen Roaton, Honduras. Valdigt vacker o. Ska lagga upp bilder nar jag far chansen. Det ar ett stalle dock jag aldrig skulle ga ut ensam i eftersom det ar ratt sa fattigt dar. Jag sag fyra pelicaner!!! Det tyckte jag vart haftigt! haha.. At pa en restaurang som inte sag ut som en restaurang utan det var en bar som lag ute vid vattnet. Dar at jag friterad fisk precis som jag brukar i Costa Rica. Men denna smakade verkligen blaaa. Inte alls lika god.

Idag ar vi ute pa havet och luffar. Imorgon kommer vi ater till Panama och da blir det en tur till supermarket for att inhandla lite fornodenheter och dylikt.

Ikvall blir det party uppe i Viking Crown for crew och de brukar bli bra partyn! Da har jag kanske mer att blogga om nasta gang :)

Det var nog allt for idag. Jag LOVAR att aterkomma snart! forhoppningsvis med bilder. Men som ni alla vet sa ar det inte latt att hitta datorer med uttag for  minnserkort eller USB varken har pa baten eller ute. Maste nog ta och skaffa mig en laptop...

ha det underbart. Saknar er till tusen.


RSS 2.0