Me love you long time!


Hej allihopa.

Det har varit förtäffligt svårt att hitta internet uppkoppling de senaste veckorna. Vart jag än provat har det varit så dålig teckning eller så har jag blivit utkickad hela tiden. Idag är första dagen på länge då jag har kunnat sitta utan att bli nerkopplad en ändå gång...

Jag lever iaf de ska ni veta och jag saknar alla jätte mycke speciellt mina goa vänner och min underbara familj.
Jag har det bra här borta och känner mig glad för det mesta när jag inte blir sentimental och saknar alla hemma galet mycke :)

Speciellt nu under jultiden då det vaknas glögg, julmust, lussebullar och alla inväntar julbord med massor av god julmat. Vart snälla och skänk mig en tanke då ni kalasar på denna underbara måltid för jag kommer minsann njuta av den måltiden i mitt sinne! haha..

Idag är det Thanksgiving i USA och ikväll blir det nog en galen kväll ombord då det vankas en massa aktiviteter för gäster med kaptenens tal och Julgranen ska tändas. haha.. ni anar inte vilken hype det är. Löjligt rent ut sagt. Dont get me wrong jag älskar julen och allt pynt osv men så mycket som amerikanerna jagar upp sig för dessa högtider är jäkligt löjligt.

Jag köpte mig iaf ett par nya skor i söndags i san juan. Det blev ett par svarta puma ballerina skor som är jättesköna och ger mig en bra support för mina hälar. Det gör ont att stå upp hela dagarna. Tur jag har Jason som ger mig fotmassage nästan varjekväll. Han blir orolig för mig och mina stackars fötter och ben. Så jag blir väl omhändertagen. Det känns bra :)

Jag ser fram emot högtiderna för att det kommer hålla en busy busy. Men jag vet att någongång däremellan kommer det säkert falla en liten saknads tår för er där hemma. Att tänka på er där hemma gör mig iaf varm i hjärtat för jag vet att ni tänker på mig med. Det känns vill jag lova.

Men jag är iaf inte ensam om denna känslan. Vi alla på båten har familj och vänner vi saknar och som jag sa så är det en sjuhundrans tur att jag iaf har lite mer än så då jag kan dela detta med någon jag bryr mig om.

Ta hand om er tills nästa gång. Tro inte att jag är lat med mitt skrivande jag gör så gott jag kan.

Älskar er!!

Xtina

Happy Halloween eller Happy Diwali som Indierna säger.


Jag uppdaterar!!!!

haha som sagt jag gör det så ofta jag bara kan. Veckan har varit bra hittills. Vi har dock en orkan som smyger omkring i krokarna så vindarna är lite värre än vanligt och mer regn än sol för tillfället. Men värmen är kvar dock. Den har dock inte påverkat oss på ngt allvarligt sätt mer än att vi fick ändra på rutten och åka till andra öar än planerat då de öar vi skulle ha åkt till var i riskzonen. Det händer typ aldrig att orkaner drabbar fartyg ngt allvarligt då man ofta gör på detta viset. Så safety first som safety officern säger och visst kan man inget annat än att hålla med. FYI så skulle turen ha varit: San Juan - Seaday - Curacao - Aruba - Seaday - Dominica - St Thomas, Och istället blev det: San juan - Seaday - Barbados - Seaday - Antigua - St Maarten - St Thomas.

Det på verkar oss dock negativt i shoppen. Folk är lite irriterade över att de inte kunde njuta av de öarna som de hade planerat att åka till från början så det är lite extra gnälliga. Men det är bara att stå ut och hoppas på att nästa kryssning kommer att bli bättre. Hur som helst. <denna kryssningen startade med Halloween. Klädde ut mig lite grann för kvällen på jobbet och såg många roliga kostymer. De hade riggat upp ett "haunted house" för gästerna i ett av konferens rummen och några av mina kollegor fick uppgiften att vara där och skrämma upp folk. Jag erbjöd mig att utföra uppgiften men jag tänkte sedan att det skulle säkert slutat med att jag skrämde ihjäl ngn stackars gammal dam och det kan jag ju inte ha på mitt samvete! 

Dagen efter hade vi vårt "All Crew Party" i baren. Det va fullt hus men tyvärr ingen värst spännande fest. Vi var där ngn timme elelr så innan vi drog oss tillbaka för kvällen. Några gratis öl sitter ju iaf aldrig fel. haha.. 

Härom dagen så vart vi på Barbados. Dagen startade med boatdrill sen tänkte vi gå av och äta lite mat inann vi kom tillbaka för en eftermiddags snooze. Huvud kocken ombord är från Barbados så han erbjöd oss skjuts då han skulle bli hämtad av sin bror på kajen. Vi åkte med och det blev ett stopp mitt i Ghettot för att hälsa på hans farbror. han skulle lämna av lite saker till honom. Först då vi stannade tänkte jag va fan här vill inte jag stanna. kände mig obekväm och lite rädd faktiskt. Ghetton är ju inte direkt ngt område man vill befinna sig i. Men vi gick av iaf och gick in och hälsade på denna mannen som var en rar gubbe i ca 65 års åldern. Jason hälsade och skakade hand med honom och jag sträkte fram näven med för man vill ju vara artig. Men handen va inte god nog för honom. Han ville krama mig! Jodå och så vart det. Vi drack ett par öl med honom och skrattade lite och sedan begav vi oss. De släppte av oss downtown och där gick vi och åt en god lunch på KFC innan vi åkte tillbaka till vårt käre 6 månaders hem.

Detta var nog allt jag hade och berätta om för denna gången. Ha det alldeles alldeles underbart. Saknar er som bara den.

X

  

RSS 2.0