A new beginning.


Idag har jag varit på invigningen av Carolines alldeles egna nya salong. Jättefint var där och det blev fyllt med fina blommor ganska snabbt. Jag tog faktiskt tillfälle i akt att boka tid  hos Line och det ska bli kul att få sitt hår ompysslat på en salong som jag nog tror kommer bli det hetaste kaffe haket de närmsta månaderna :) och eftersom jag inte kommer vara i närheten på ett tag.

Nu måste jag sluta blogga för nu börjar det hända en massa grejjer på Gossip Girl som jag inte riktigt samtycker med!!! Usch på er!


TaTa for now ;)



When time passes by.


Ny vecka nya tag! Så heter det ju inte sant? Jag njuter fortfarande av min semester men måste erkänna att dagarna börjar kännas längre och längre alltså tråkigare. Tycker jag har gjort ett bra jobb innan med att fylla upp dom. Det börjar bli svårare nu. Denna vecka verkar det dock som om jag kommer att ha lite att göra.

Blir en salongsinvigning, håruppsättning, en tur på hästryggen (Ja det ni!) sen kanske ett biobesök det vet man aldrig! Men får ju inte glömma Födelsedagen vi har i veckan med. Kära Caroline har sin stora dag på fredag. Då får vi inte glömma bort och gratulera henne!

Det vankades ju kräftskiva i helgen. Det vart jätte trevligt och kräftorna smakade som dom skulle. Hade fyra galna hundar som sprang runt benen på oss, tre jack russels och en lyra! Mysigt va det :) Sen efter all mat och snaps så plockades singstar fram och vi sjöng för glatta livet nästan allihopa. Det blev en övernattning för mig på soffan och en härligt seg dagen efter.





Could it be?


Many dangerous places. To many different faces.
Jag får lite ont i själen ibland.




KRÄFTOR!



Ikväll vankas det kräftskiva hos broren :) Kräftor är något som man inte kan äta för mycket av mums!!




Mit liv enligt Guns N' Roses.


Använd enbart låttitlar av EN artist för att svara stiligt på dessa frågor. Skicka vidare till 7 personer du gillar, eller kanske framför allt personer du tror skulle vara peppade på att göra en egen sån här note, och inkludera mig. Du får inte använda samma artist igen. Upprepa inte en låttitel. Det är lurigare än du tror! Posta igen som "Mitt liv enligt (artistnamn)".  nu kommer jag ju inte skicka till sju personer utan tänkte mest genomföra det hela för skojs skull och gör någon samma sak sen vore det hela bara lite roligare :)


Är du man eller kvinna?:
- Rocket Queen

Beskriv dig själv:
- One in a Million 

Hur du känner dig:
-  Human Being

Beskriv stället där du bor:
- Paradise City

Platsen du skulle resa till om du kunde åka var du ville:
- Garden of Eden 

Hur du helst transporterar dig:
- Locomotive

Din bästa vän är:
- Sweet Child O'mine 

Du och dina bästa vänner är:
- So Fine 

Hur är vädret?:
- November Rain 

Favorit-tid på dagen:
- Anything goes

Om ditt liv var en TV-serie, vad skulle den heta?:
- Welcome to the Jungle 

Hur är livet enligt dig?:
- It's so Easy 

Beskriv ditt nuvarande förhållande:
- My world

Din rädsla:
- Knocking on heavens door 

Ditt bästa råd:
- Live and let Die

Tanke för dagen:
-  Don't damn me

Hur du skulle vilja dö:
- Bad apples 

Din själs nuvarande tillstånd:
- Attitude

Ditt motto:
- You cant put your arms arround a memory


Malmöfestivalen.



Idag har jag och Caroline haft en helt underbar dag på malmöfestivalen.
Först gick vi på festivalens alla matstånd ungefär tog några öl, drack lite drinkar på T.G.I Fridays och såg en konsert. Vi åkte till och med en karusell och blev yra som ett par gamla tanter! haha..
En helt otippad dag men vi hade kul.

 

 





My new shoes!!



Fantastico bombastico :)




True Blood



Missa inte tredje säsongen!! Enjoy :)





Betsey Johnson


Jag skulle vilja prata lite om en fantastisk designer som ni kanske fattat : Betsey Johnson.
Hon har så härliga kreationer och en massa fantasi som bara sprudlar i hennes design. Hon gör allt från kläder, smycken, klockor och skor.

Vi har privilegiet att sälja hennes smycken på båtarna jag jobbar på. Har bara än så länge köpt ett par örhängen men jag fullkomligt älskar dom och det kommer bli mer det lovar jag. Kanske kanske kan jag få tag på ett av hennes underbart söta skor på nästa kontrakt. Jag tror inte San Juan kommer göra mig besviken :)

Denna kvinna är alltså 68 år gammal men är väldigt ung i sinnet fast på rätt sätt. varje gång hon har haft en visning så avslutar hon alltid med att hjula ut på runwayn.

jag tycker alla borde få en bit utav Betsey Johnson då skulle alla bli lite gladare. På utsidan iaf :)



Mina Ladybug örhängen :D
(Dessa  söta örhängen har jag!)

Betsey Johnson

Är hon inte härlig?? :D



How?


Sen jag kommit hem har jag försökt uppdatera mig på diverse saker jag har missat de senaste månaderna jag har varit borta och just nu blev jag klar med Greys Anatomy season 6 och min första tanke efter detta sista avsnitt: Hur fan lyckas dom??

Efter varje säsongsavslut har jag suttit mållös och rödgråten och även denna gången slutade så. Jag har inte många vänner som tittar på denna serien så som jag gör men jag lovar att vem som än börjar titta på denna serien från början till slut kommer inte kunna slita sig när man väl börjar.

Min första serie som jag var helt såld på vart Ally McBeal. Jag älskade den serien och när den slutade blev det så tomt dock hade jag redan Sex and the city vid sidan om som oxå är helt underbar. Men den slutade ju den med...!
Nej så länge Greys Anatomy tänker fortsätta kommer jag vara serien trogen. Det spelar ingen roll om den slutar med nästa säsong eller om den tänker bli som våra bästa år och köra i all evighet, den är lätt den bästa serien som någonsin har gjorts enligt mig.

Vilken är din favorit?




Att vara hemma.



Känns jätte skönt just nu. Dessa nio månader borta har varit fyllda med massor av jobb, äventyr och många nya vänskaper.
Men som sagt jag är jätteglad över att fa vara hemma ett litet tag nu och få ladda upp batterierna igen.

Har äntligen köpt mig en laptop nu. Det blev en liten rosa Sony Vaio. Kommer underlätta väldigt mycke då jag sitter och har sjukt tråkigt på flygresor eller att kunna utnyttja gratis wifi i varenda hamn så jag lättare kan hålla kontakt med alla här hemma.





Nu när jag ändå gör en liten uppdatering för första gången på väldigt länge måste jag beklaga mig över den hemska upplevelsen jag hade härom natten...
Jag låg och läste då jag kände något som kittlade mig på axlen. Trodde ju det vart mitt hår men nej.. Det vart en spindel som trodde det vart helt okej att klättra på mig i MIN säng??
Självklart studsade jag ur sängen fortare än kvickt och skrek lite sådär fjantigt som man gör när man blir rädd. Och jag vart inte lite rädd utan VÄLDIGT rädd. Mamma kom till min undsättning och fick bort denna vidriga skapelse men jag vart rätt uppskakad sedan.

Usch :(

Men nog om den händelsen.

Jag är hemma nu iaf och det är jag glad för.

hörs snart!




The Human Centipede.








Jag säger bara F Y F A N...


RSS 2.0