GOD JUL



Hej hopp allihopa!

Imorgon ar det julafton aven har i caribbean:) Jag kommer befinna mig pa Labadee, Haiti.
Min dag kommer ungefar se ut sahar: Ga ut en runda ligga pa stranden och steka mig lite. Sen kommer jag tillbaka pa baten och oppnar mina klappar som jag har slapat halvags runt jorden.
Sen kommer jag ringa till min alskade mamma och bror for att onska dom en underbar jul. Pa kvallen blir det senare lite finare middag att njuta av och sedan forhoppningsvis party party!!

Lite konstigt kanns det att vi alla firar jul pa olika hall.

Jag vill iaf bara passa pa att onska alla en underbar jul och hoppas att ni far en magisk kvall med lite julklappar och massor av karlek.



GOD JUL!!






uppdatering fran caribbean




Hej allihopa.

Idag ar det seaday. dvs ute till havs hela dagen. Gungar lite sadar men det bekommer mig inte sa mycket idag. Igar var jag  Costa Rica. Galet stalle det dar.. Men hamnade pa en restaurang som sa helt ode ut nar man forst kom dit men dar va fullt med crew fran baten dar inne. Bestallde in friterad fisk och nudelwook med rakor, kyckling och diverse gronsaker. Nar fisken forst kom in visste jag inte riktigt om jag skulle springa dar ifran eller sitta kva och ata. Det va alltsa en hel fisk de bara hade lagt i en fritos ratt upp och ner sa att saga..!! Den sag lite grose ut med tander, ogon, fenor och ja allt kvar. MEN jag bestamde mig helt enkelt for att smaka pa den iaf och den var SUPER god!! Sa man ska verkligen inte doma ett stalle innan man har smakat pa maten och det basta med allt ar att jag blev inte magsjuk heller!! haha...

Kvallen slutade sen med att jag at pa Chops (restaurang ombord). At en underbart god biff. orkade inte hela heller vilket jag skamms for.. (at ju mer an bara biffen da ofc.) Men jag at som en manniska som inte sett mat pa en vecka. sen rullade jag runt i korridorerna har pa baten.

Imorgon vantar Grand Cayman. Ska bli kul att fa atervanda dit en gang till. Var over ett ar sedan jag vart dar sist sa jag hoppas det inte har forandrats sa mycket.

Hoppas att allt ar bra med er mina vanner dar hemma i kylan. Tanker pa er varje dag och saknar er till tusen!

Nu ska jag avnjuta en kopp kaffe :)



Hälsningar från Caribbean



Hej mina vänner!

Nu har det gått ett par dagar sedan jag kom till båten. Det känns riktigt bra att vara tillbaka.
Har bara varit här i tre dagar nu men det känns som en halv evighet redan.

Har inte så mycket mer att berätta just nu men allt är iaf bra med mig :)

Saknar er alla massor.

MASSOR!! :D

 


Far far faar away.


Imorgon beger det sig av. Ännu ett äventyr. Lägga till ett par prickar på min karta.
Visst känns det lite extra att åka så här innan jul. Citerar mamma från igår: "Det är meningen att du ska komma hem till jul. Inte åka."
Då kan man inte hjälpa att man får lite ont i hjärtat.

Min familj och mina vänner är det som betyder mest i hela världen för mig och jag skulle inget hellre än att vara nära alltid. Men samtidigt är jag en fri själ. Jag kan vara hemma en längre tid men någonstans inom mig kliar det på ett vis och det kan endast botast med att jag beger mig iväg någonstans. Det är mitt kall i livet. I mina tankar finns dock alltid mina nära och kära till hands. Det är det stället jag går till i hjärnan då jag behöver finna lite ro.



"There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb"


Nu blir det till att packa resten och sen inväntar en lunch med ett par av stans skönaste töser.



En oändlighet



Varför är det så himla tråkigt jobbigt att packa? Idag önskar jag verkligen att när jag vänder mig om från den stora klädhögen på golvet så har den på ett magiskt sätt packat ner sig själv i väskan när jag vänder mig tillbaka.
Kan bero på att jag har sovit dåligt inatt och är i stort behov av lite kaffe. Kan nog oxå vara lite av mina nerver som spelar lite bov i detta drama. Jag ser verkligen fram emot att få åka iväg igen men självklart känns det nervöst ändå.

En ny fin lila resväska har jag skaffat mig iaf så lite lättare ska detta väl kunna gå :)


JULBAK


Idag blir det högnivå på mysfaktorn här i lilla Eslöv.
Det ska nämligen vankas julbak hemmas hos fru Caroline :)
Mycket mums ska det bli hoppas vi! Mums Mums




LOL Kitteh iz fun.











Nipple covers!


Dagens bästa köp vart definitivt ett par nipple covers jag hittade inne på Lindex. Dock inte likadana som på bilden. dessa var blingade och såg nästan ut som snöflingor. Okej.. too much information! haha..

Ikväll blir det lite partaj. Men bara lite. tror jag..!




Lundensare


Imorgon ska jag bege mig in till storstaden, Ja för det ska jag!! Där ska jag träffa den fagraste bruden i lund nämligen Emelie. Det är föresten henne jag har att tacka för min stört sköna nya design på bloggen. Den är som en vante på handen eller en ko i hagen: Perfekt för mig!

Dumma bula jag fick innan...




Julen närmare sig nu. Öppnar du din chokladkalender lika flitigt som jag gör??


Dumma Dumma!!


Slog huvudet i dumma badrumsskåpet! Fick en fin bula på köpet! AJAJAJ!






Tough decision..






Tycker det är rätt så självklart för min del :)


Holidays are coming!

Är det någon mer än jag som tycker denna är mysig?? :)




RSS 2.0