Hett tips!



Gå in här och samla på er poäng så får man roliga presentkort gratis :)



http://www.gratisgen.se/ref/101684
Gratis

TTFN

xoxo

Huvudvärk...


Vilket tradigt väder vi har... blir nästan lite gråtfärdig! kan det bli tråkigare.
Gick och la mig igårkväll med lite huvudvärk. Hade ingen treo eller ngt annat som hjälp mot detta så jag tänkte det blir bra bara jag somnar och får sova bort det. Nej nej nej så fel jag hade.
Vaknade inatt och trodde mitt huvud skulle explodera. Visste fan inte vart jag skulle ta vägen. Ville bara dra av mig håret för att få slut på denna smärta, Och illamåendet då?? fy... Långt om länge lyckades jag med att somna igen. Fast jag vet faktiskt inte om det kanske tiom vart så att jag tuppade av mitt i allt.
När jag vaknade imorse hade jag fortf lite huvudvärk kvar. Inte lika illa men illa nog ändå.
Står på jobbet nu. Men jag känner mig ok. Så fort ngn av mina kollegor kommer springer jag till apoteket och köper treo.

Ja det var min lyckliga natt/morgon. Jag hoppas ni får en bättre dag än mig iaf :)

TTFN.

XOXO

Nytt år

Tänkte det var dags att börja skriva lite i bloggen igen.
Går lika trögt som vanligt :)
Men vad ska man göra. Jo skriva mer kanske? Jajamensan!

Vad händer då?
Ett nytt år och nya tag. Vad kommer hända år 2009? Det får tiden utvisa.
Just nu jobbar jag och jobbar + lite mer jobb där till känns det som. Men man måste ju få sitt dagliga bröd som man säger! 
Lite förendring på jobber har skett. Känns rätt så bra nu faktiskt. Men arbetsuppgifterna är ju desamma men jag ska nog se till att försöka se frammåt ändån.

Har även gått och snöat in mig på några böcker nämligen Twilght serien av Stephanie Meyer. Ja jag vet ni tänker säkert att de är för tonnåringar 13+ och jag lovar jag känner mig verkligen som 14 igen när jag läser dom. De är så spännande! Väldigt passionerad kärlek och dramatiska händelser.
Det hela började ju med att jag såg själva fimen Twilight. Tyckte den var väligt vackert gjord. Konstnärlig. Många ansiktsbilder och "closeups" som dom säger. Tänkte då att "hey varför inte läsa boken"... och så började det:)
Håller just nu på med fjärde och sista boken, Breaking Dawn. Lite sorgligt men man måste ju komma till sluten nån gång. Så nu får jag nöja mig med att vänta på nästa film så jag får se det hela utspela sig igen.


Jag rekommenderar att läsa dessa om du gillar det onaturliga och fantasy. Och framförallt om du gillar vampyrer som jag :)

Jag lägtar till vår och sommar. Ja fy vad jag längtar. Känna vårsolen mot ansiktet och sitta ute och fika med mina töser.

Det var väl att för mig idag.

TTFN ;)

(TaTa For Now)


RSS 2.0