Våren är här!

Ja då kom den alltså tillslut ändå.
Men vad fick jag ut av detta? Jo en stulen väska och en jäkla förkylning!!!

Underbart.. Men man kan inte gå och hänga läpp för det. Inget kul alls att bli bestulen men tyvärr kan det hända en när man minst anar. Förkylning då? Tja sånt händer det med. Har ju gått en liten sjuk-epedemi(?) bland stackars eslövsborna..

Men positiv som fasen som jag är så tänker inte jag hänga läpp. Jag tänker njuta av våren så mycket det bara går och sedan välkomna sommaren med öppna armar!

Vad händer med vårkänslorna då?

Jo de finns där och de väntar på att få hoppa ut helt och hållet :)

(Idas Sommarvisa)

TTFN

Vår eller inte? hur va det nu?...


Lets Dance? hmm.. I dont know. Jag har inte riktigt gillat grejen. Ändå sitter man där och glor. Är det för att det är obligatoriskt en fredag kväll lr?
haha.. nu tror ni att jag sitter varje fredag och glor på lets dance och då tänker jag lämna den undran helt till er!

Jag är fett besviken.. Förra veckan. Det va sååå nära! Så himla nära alltså. Men sen kom snön igen. Visst va det fina flingor och så bla bla bla. Men come on!! Vår tack!

karlstad fick jag besökt här i veckan. Fick äran att åka på en säljcoaching och träffa på Sven-Erik Magnusson! De ni. haha..
Nä men trevligt vart det iaf! fick lite bonding time med både kollegan och RC:n. Åka bil är jätte trevligt hörr-ni! :D

Me and my best friend


Nu tänker jag fortsätta njuta av min corona och sen imorn blir det lite raj raj!


TTFN my darlings.

Håll i hatten!


Blåser gör det. Visst ingen stormvarning på G men det blåser så pass att man stör sig på det iaf! Vad hände egentligen?? Det var ju nääästan lite vårväder häromdagen och så händer detta!
Nä nu är jag trött på "wannabe" höst/vinerväder. GE MIG VÅR OCH SOMMAR!

Vart och hälsade på bror och bella i tisdags. Sov över oxå. Det var riktigt mysigt. Ill be back :) Jag fick en inte helt oväntad gäst i sängen den natten. Lilla Wilma smög sig in under täcket. Varmt va det hela natten men envis som hon är SKA hon sova under täcket. Endast nosen sticker ut under. Vaknade till under natten och va tvungen att kolla till henne hon låg som en död. Men sov gott gjorde hon allt. Hon tyckte säkert bara det va skönt att jag öppnade och lufta lite. haha...

Världens finaste wilma.

Ja jag vet denna bilden ahr jag ju lagt upp innan men just nu hade jag ingen annan på henne och måste ju bara få me henne här för hon är så go :)

På lördag blir det releasefest för www.myspace.com/Classifieddrama
Blir säkert skitbra :) Rocka på!

Thats all folks.

TTFN


Btw. Är brunette på heltid nu! I like.

 

RSS 2.0