Im on a boat.

Hej allihopa.


Nu ar jag antligen pa baten. ja jag anvander en dator som Jason ahr pa kontoret sa darfor blir det inga prickar idag! Tankte egentligen vanta med att uppdatera bloggen tills jag kommer i hamn och anvander min egen laptop dar men tankte att det vore snallt att uppdatera en gang innan forst :)

Allting gick bra sen jag landade. Jason kom som sagt och hamtade upp mig pa hotellet sen begav vi oss till Plaza del amercia som ar ett stort kopcentrum har i San Juan. Dar kopte jag mig en klanning och en bikini ifall vaskan inte skulle dyka upp.

Sen kom vi till baten dar allt gick bra aven dar. Nar jag kommit ombord sa gick jag raka vagen till guest relations for att rapportera mina vaskor. Fick fylla i lite papper och sen va det med det. vi hade ringt till flygbolaget innan sa jag visste att vaskorna hade kommit hit iaf men nar de skulle komma till baten va en annan femma.

Vi gick till rummet och jag sov middag ett tag. Sen helt plotsligt vid 7 tiden pa kvallen stog de bara dar utan for dorren.

Annars har det inte hant sa mycket. Har sovit en del eftersom jag har en fruktansvard jetlag denna gangen. Imorse vaknade jag vid 9.30 tiden vilket var helt ok men tank da pa att klockan vart ca 13.30 hemma. Kande mig helt dod.

Idag ar vi hela dagen till havs och imorrn sa kommer jag befinna mig pa Barbados! Ska bli jatteskoj att fa se en helt ny o har i karibien! Jag uppdaterar sa snart jag bara kan och helst med bilder forstas.

Saknar er.

Manga kramar


Lite bilder.




Inte bara ost!


Nu är jag äntligen framme på hotellet efter en lång resa.

Flyget mellan Oslo och Philadelfia gick väl hyfsat bra. Fick sitta vid toaletterna vilket innebar en jäkla massa spring men även att jag inte kunde fälla bak mitt säte. Inte nog med detta var det gemensamma tv apparater i taket där filmer skulle visas och det är väl iof inte så illa med det jag menar allt för att fördriva tiden right men självklart så funkade inte mitt högtalar system som det skulle. Det bara brusade och detta var ngt som inte kunde åtgärdas. jag fick erbjudande om att få sitta ngn annanstans men vid det laget så hade jag blivit ganska trött och funderade på att sova en stund så jag blev kompenserad med en flarra rött.(ja inte ens gratis alkohol på detta flyget.. (US Airwyas = värdelösa)

Jag kom iaf slutligen fram vid 16 tiden lokal tid (6 timmar efter oss) men då vart ju problemet att incheckningen till San Juan började kl 17!! Då ska jag tillägga att jag måste gå igenom immigration, checka om mitt bagage och gå igenom ytterligare en security check.. Jag kom igenom immigration vid 16.45, fick mitt bagage vid 17 och checkade om bagaget vid 17.10.

Sen sprang jag mot security checken och jag bemöts av en folk hord!!! Paniken börjar arta sig då flyget ska gå vid 17.30. Jag letar upp en security officer fort som fan och tittar på han med mina smått blaskiga ögon och ber om hjälp. Ja det är tur att man är blond, blåögd och svensk för denna officern hjälpte mig komma före i kön. Underbara människa tänkte jag.

Jag bad ju självklart om ursäkt till alla de andra stackars själarna som fortsatte vänta snällt i kön men de bara sa "alright girl, go get your flight!" typ! haha...

Jag hann med mitt flyg. Drack ytterligare en flaska rött (små ska tilläggas). När jag kom fram så gjorde självklart inte mina väskor det men men.. what to do. Dom säger de ska komma imorrn. får väl se hur det blir med det.

Men just nu känns det som en bagatell imorron ska jag äntligen få träffa Jason igen!!

Nu kallar sängen är så himla himla trött. Har varit vaken i 24 timmar nu mer eller mindre.. Jobbigt att resa.
Godnatt alla. Vi hörs ssnart igen

 

Saknar er massor.

X


First mission completed.



Hej allihopa.

Nu har jag landat på Oslos flygplats och ska ta mig vidare mot Gate 58 dær næsta flyg ska ta mig mot PHiladelfia. HAr ju inte hænt så mycket sen sist jag skrev men jag tænkte notera att jag såg Måns Zemmerløv några rader bakom mig på planet och nær jag gått av planet før att gå på toaletten vem står inte dær utanfør och hæckar om inte våran sjælvaste Kicki Danielsson.. jo jag sæger då det. Jag kunde inget anat gøra mer æn att skratta lite sådær før mig sjælv.

Återkommer om ca 9 timmar :-)

Ha det underbart.

ps. det kommer lite bilder snart så vart inte oroliga ;)

On my way.


Surprise surprise det finns inget gratis wifi varken på kastrup eller OSlo gardemoen som jag strax ska flyga till. En annan dator hittade jag men får betala dyra pengar før ett par minuter av uppdaterande.

Men det får det ju vara vært ni måste ju oxå kunna følja med på min resa. Som ni ser ær det danska bokstæver som anvænds men det får ni faktiskt leva med :)

Jag ska førsøka uppadatera bloggen under dagen så ni vet hur det går før mig på resan.

Det var med en liten klump i halsen jag sa hejdå till mamma i morse. Men så ær det ju alltid nær man åker. Men det kænns iaf jætte bra dit jag ska nu. Har inga tvivel alls.

Var hemma hos Andersson igår och sa adjø till tøserna. Det var lika trevligt som alltid. Då blev jag pløtsligt vældigt mycket mer uppmærksammad øver vissa kænslor jag har gått och førtryckt inom mig. Nu ska jag bara fundera ut hur jag ska ta hand om det øverflødet før inte va det kul iaf att komma på en sån sak efter alla dessa år. Ja ni som var dær vet i princip vad jag pratar om. OCH tack før att ni lyssnar.

Nu ska jag gå och hitta min gate!

ha det bæst vi hørs under dagen.

 

Evacuate the dancefloor


Hej allihopa.

Nu ha jag alltså inte mer än fyra dagar kvar på svensk mark! Kan ni tänka er?? Då flyr jag iväg till varmare breddgrader igen de närmsta 6 månaderna!

Känns lite konstigt när man kom hem had man all tid i världen men ville mest bara lata sig och skjuta på saker och ting. Nu när jag har så lite kvar kvar så är det ett par saker jag inte hunnit med och inte kommer göra heller innan jag åker. Ja så kan det vara.

Det har ju varit otroligt skönt att vara hemma ett tag men det känns lite som om jag har kommit in i vardagen här igen alldeles för mycket. Har nästan känt mig precis som om jag är arbetslös och inte hittar på ngt alls. MEN jag har ju faktiskt semester. Nu blir det ju tillbaka till min verklighet som består av jobb varje dag i 6 månader. Jovisst befinner jag mig i varmt och skönt klimat osv men jag njuter ju inte så fullt ut som man skulle göra om man har semester. Man lever i en konstant känsla av att man aldrig riktigt kan slappna av. Sen kommer jag hem igen och bara varnar ner completly. Nu ska ni inte tro att jag sitter här och klagar för det gör jag verkligen inte. Jag tycker mitt jobb är roligt men det är som alla andra jobb man blir lite trött emellanåt.

Hade en förträffligt rolig kväll i lördags med Caroline. Vi åt en fantastiskt god middag hemma hos henens moster och sedan begav vi oss ut och dansade på Båten. Ett mycket trevligt ställe får jag säga. Vi drack goda drinkar och som sagt dansade en del. 

En sak som gör mig verkligen mållös och full i skratt på samma gång är ju dessa killar som kom fram till mig under ett par tillfällen under kvällen...! haha.. Jo första killen kommer fram under våran rökpaus: "Du alltså den killen därborta vill prata med daaaaj!! "
Jag dårå: "Eh jaha.. så varför kommer han inte bara fram och pratar då??"
Samma sak hände igen på dansgolvet: "Duuuu, Ser du han där borta med röd tröja. Han tycker du är fin!"
Jag: "Men om han nu tycker det varför kommer han inte fram och säger det själv??"

Högstadienivå eller vad?? Killar, allvarligt talat OM det nu är så att ni tror på fullaste allvar att detta skulle funka på en tjej så har ni väldigt mycket fel. Iaf när det gäller tjejer som mig. Skulle du nu vara intresserad av mig då du ser mig ute Så kom fram och prata med mig själv jag lovar att inte bitas. 

Jag avslutar med den bästa under kvällens gång. Jag och Caroline stog och dansade då en medelåldersman (såg han ut och vara iaf) Som stått vid dansgolvet hela kvällen och försökt fiska med ögonen kommer fram till mig och säger till mig: "Din kompis är jävligt het..!"
Då (givmild som jag är) ger han mitt allra ärligaste svar : "JAG VET!" Den stackaren blev allt lite paff då jag såg att det inte riktigt va det svaret han väntat sig.

Igår va jag hos Emelie och hon bjöd på Tacopaj. Det va super mumsigt och sen vankades Ullared framför tv:n med coolingarna Ola-Conny och Morgan.

Idag tillagas det kålpudding och resväskan åkerfram och paniken startar. 4 dagarkvar och knuten i magen växer sig allt starkare hela tiden! HUR SKA JAG HINNA PACKA OCH HINNA MED ALLT!!!!






Ja då vart det så gott som klart!







Är ni nöjda med ert val?


Valet


Igår såg jag den sista debatten på 1:an med alla partiledarna. Det vart oväntat intressant. När jag nu säger så är det för att innan har jag inte haft ngt intresse alls för politik och dyl. Vilket är dåligt jag vet men så vart det.
Det började alltså nu när jag kom hem och alla pratade om det kommande valet den 19 september. Jag märkte att folk i min omgivning har blivit mer och mer insatta än vad de har varit förut. Jag har ju aldrig riktigt tänkt på det på det viset innan. Jag antar att det är en åldersgrej.

Så iaf såg på debatten igårkväll och det va riktigt kul att se när dom sa sina åsikter och synpunkter och de andra tjafsade emot eller smågnabbades tillbaka. Även då de va tvugna och avbryta för tidsbristen men ändå vägrade sluta.

Litegrann vet jag sen innan vad högern och vänstern står för eller så att säga de rödgröna eler blåa. Jag är nu ganska säker på vart min röst hamnar. En dag till att fundera sen kör vi imorgon.

Är du säker på vad du ska rösta på?






BTW



Forgott to tell you that Im back to blonde again ;)







Tack för en underbart vanlig dag.


Eller ja så jäkla underbar är den ju inte. Blåsigt värre ute. Jag har bokat resa nu så den 25 klockan 10,20 på morgonen far jag mot oändligheten och vidare!
Eller iaf så långt som San Juan. Det är Puerto Ricos huvudstad och är alldeles alldeles underbar... Iaf för shopoholics som mig ;)

Som sagt åker jag lite tidigare än mitt kontrakt för att jag kommer leka vanlig kryssnings-gäst i två veckor innan det hårda arbetet börjar.

Jag ska minsann bara lapa sol och hitta på en massa roliga aktiviteter. Dricka en massa iskalla drinkar och öl vid strandkanterna och kanske leka skeppsbruten på en öde ö.

Är ni lite avis nu? ;) Nä nu ska jag inte vara den som är den för det är ju lite elakt. Visst kommer jag ha det skönt i solen och så men ni kommer ju vara grymt saknade.  GRYMT SAKNADE!

Bara så att ni vet...





And then it starts.



Ja då börjar man smått räkna ner. Jag kommer med högst sannolikhet lämna landet den 25 september. Då beger jag mig till San Juan och avslutar min semester med en kryssning innan jag börjar mitt nya kontrakt.

Den 17 October signar jag på Serenade of the Seas som kommer vara mitt hem under de närmsta 6 månaderna. Så nästa gång jag står på svensk mark kommer vara i April.

Det ska bli otroligt skönt att få komma iväg igen och känna på de Karibiska vindarna. Fast vindarna för den delen är ju iof inte så härliga vid denna årstid då det vankas orkan säsong. Men ni kan vara lugna mina kära vänner. Jag kommer inte bli uppsugen i någon orkan inte. Båtarna håller sig på säkert avstånd. Ive been through it before.





Th-Th-Th-Thats all folks!


Weekend events

I helgen har det vankats fester hit och dit. Blev ett litet kalas för mig i fredags och ett större kalas för Stefan på lördagen. Det har varit en mycket trevlig helg och en mycket slapp söndag.

Söndag är lika med "slappedag" även så kallad "filmdag". Idag har jag då ängnat mig med att se Salt. Angelina Jolies nya rulle och även The Clash of the Titans. Den sistnämda gjorde mig postitivt överraskad dels för att min nya favvo skådis Sam Worthington är med och att den handlar om grekisk mytologi vilket var ett av mina favoritämnen i skolan. Så den rekommenderar jag att se.

Dont worry Johnny you will always stay in my heart.





Han är allt lite het tycker jag.


Om jag fick barn...


Jo jag hittade ju denhära roliga sidan där man kan kombinera ihopa två olika ansikten av bla kändisar osv. Då kan man få fram hur dom hade sett ut om man blandar dom tillsammans eller hur deras barn skulle se ut. Du kan då även ladda upp en bild på sig själv oxå och kolla hur tex Dina barn skulle se ut tillsammans med en kändis.

Här är några av mina exempel:




ha det så roligt :)


I was thinking..


Jodå men så att.. nädå!

Jag satt här ett tag och funderade på en sak eller två men så kom jag fram till att det skulle nog bli lite jobbigt ifall det skulle vara så osv.. Hängde du med?? Nä det gör inget för det gör inte jag heller alltid :)

Idag har varit en väldigt nyttig och rolig dag. Jag och mamma gick till stadens simhall och simmade ungefär en 400-500 meter. Sen trampade vi vatten i 3 minuter vilket blev lite tufft efter ett tag men skönt va det. Sen avslutade vi med att sitta i "Steamroom" i en kvart ungefär. Det vart så himla skönt att få simma lite och bara få slappna av. Plus det bästa va att jag och mamma var ensamma i hela simhallen!!

Efter att vi kommit hem började mor förbereda middag och ungefär vid 18 tiden dök bella upp. Då åt vi en fantastiskt god middag och sen fick jag göra en uppsättning på henne. Hon ska nämligen på bal med min bror nu på lördag och hon frågade mig om jag kunde sätta upp håret på henne. Jodå det gick väldigt bra faktiskt. Väldigt bra om jag får säga det själv.
Hon beskrev innan hur hon hade tänkt det och jag frågade söta Caroline lite innan om snabba råd och jo resultatet blev väldigt fint.

Så på lördag ska jag dit och göra det igen fast på riktigt denna gången!!









Ibland blir jag så förbannad!


På ingenting...!




RSS 2.0