Ska jag eller ska jag inte??

Äntligen underbart väder vi har igen. Måste hålla i sig hela sommaren. det kan få regna typ tre eller fyra dagar hela sommaren. Eller jag kan vara generös det kan få regna sammanlagt en vecka nu under sommaren bara så att växterna kan få lite gottis.

Sitter och funderar om jag ska med på natta-promenad eller inte. Fast det kommer inte bli riktig natta-promenad för mig för det kommer jag aldrig orka. Jag tycker om att sova på natten ja!

Det börjar klia i mina ben igen. Det är en känsla jag får nu när jag är hemma. Jag brukar hålla mig utanför sveriges gränser annars. Nu vill jag ge mig fan på att vara hemma ett tag men jag känner mitt kli i benen och rastlösheten i kroppen. Men oroa er inte jag kommer stanna hemma ett bra tag till. Om inte annat så kommer jag iaf inte lämna tidigare än mitten av september-oktober.

Lääängatr tills jag får se Sex and the City filmen. Älskar den serien så. Den och Greys Anatomy! Den bästa serien i hela världen just nu. Vad skulle jag göra utan Meredith, McDreamy, Izzy och George?? Tja.. Hittat ngt annat att glo på förstås:) haha.. skämt och sido. En myyycket bra serie iaf.

Ha det fint ikväll.

Xtina

Vad har jag gett mig in på??

Hejsan Hoppsan!

Jag bestämde mig nu så här på kvälls kvisten att jag skulle ta och skaffa mig en blogg! Jag har dock ingen aning om det är något jag kommer att trivas med men tja vi får väl se vad som händer!
Det kan ju alltid vara lite roligt att få skriva av sig ibland.

Well jag ska göra mitt bästa och jag hoppas ni kommer att gilla det!

Xtina

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0