Xtina goes to Freedom.



Hej mina vanner.

Nu ar det sa att jag har en sak att beratta. Jag kommer inte hem nu i slutet av februari langre. Jag ska hoppa over till en annan bat da mitt kontrakt blev forlangt. Sa fran och med den 12 februari kommer jag flyga fran Miami till Orlando, stanna dar i tva natter for att sedan ga pa Fredom of the Seas den 14 februari. Pa allahjartansdag!!!

Fick dessa nyheterna igarkvall men inget vart 100% klart forsen idag. Ni kan tanka er att jag blev lite smatt chockad over detta. Jag trodde ju att jag skulle stanna har en kryssning till but no..
Sa det ar faktiskt med blandade kanslor. Det kanns tufft nar man ar lite installd pa att komma hem men mest kanns det hemskt att lamna Jason.

Sa Christina kommer inte hem an. Jag far frysa om fotterna en annan gang istallet och fortsatta mitt soliga liv har i karibien.

Vi hors snart igen.

Puss och kram


Solsken i snoyra!



Hej mina vanner.

Har tankte jag skanka en riktigt solig tanke till er alla dar hemma i kylan. Har dock rakat ut for lite daligt vader nar vi vart i Miami haromdagen. Det sporegnande! Sa nu hoppas ni kanner er lite battre! haha..
Nej man ska inte vara sa stor i munnen.. Kommer ju sjalv uppleva kylan snart :S Ser dock inte fram emot det sa varst mycket.

Imorgon kommer vi till Aruba igen! Harligt att fa komma tillbaka dit iaf en gang till. MEN sjalvklart sa ar det ju Boatdrill da pa morgonen och detta ar den hamnen vi spenderar minst tid i.. Jattekul.. Men far val iaf ett par timmar pa oss att spatsera runt lite och ata lunch.

Idag ar en seg dag. Vaknade imorse och kandes som om jag hade sovit i 700 ar. Vart riktigt trott och kanner mig fortfarande seg. Blir sakert pigg nu narmare kvallen sen ska ni se att jag kommer ha svart att somna inatt! Brukar bli sa. Fast en Corona eller tva brukar gora susen iof :)

Hoppas att ni alla mar bra dar hemma. Saknar er.

 


RSS 2.0