Jag lever jag lovar!



Hej allihopa. Åter igen ursäktar jag mig får dålig uppdatering. Men hey bättre sent än aldrig ellerhur :)

Ja tiden går här borta precis som hemma och det är ju som vanligt, Jobba äta sova typ. Men förstås så händer det lite saker där emellan. Har ju lite svårt att återberätta allt som händer jag borde föra dagbok så jag kan komma ihåg bättre. haha..

Jag ska berätta om gårdagen iaf. Då vart vi på St Lucia. Vi samlade ihopa de flesta av teamet och nästan alla fotograferna och begav oss till en fin strand. där vart vi halva dagen och badade, drack lite öl, åt och hade skoj tillsammans. Lite utav teambuilding skuylle man kunna kalla det.
Det vart otroligt varmt iaf så jag och jason satt mest under ett träd när vi inte badade. Självklart så försökte jag gå runt lite i solen med så jag får lite som på mig men jag solar hellre långsamt än att bli bränd.

Ska lägga upp lite bilder till er så ni får se hur det såg ut. Det vart iaf ett riktigt nice ställe. Jag är tillbaka i jewelery shopen igen men denna gången som Jewelry specialist istället för watch specialist. Så just nu håller jag för full på med att hinna med min kurs i det. Jag föredrar faktiskt hellre att vara jewelery specialist då jag föredrar att sälja bling bling istället för klockor! haha..

Haloween närmar sig nu och vi har fått tillåtelse att kä ut oss på jobb. Ska bli skoj. så det blir till att skaffa två maskerad dräkter. En till jobb och en till crewpartyt! och ni som känner mig vet ju att jag älskar att klä ut mig!! hahaha..

Får ju föresten inte glömma en väldigt viktig händelse. Jason hade sin födelsedag härom dagen. Den 26 oktober för att vara exact! Vi överaskade honom med ett party i våran hytt då jag fick en av tjejerna i teamet att smyga ner och dekorera under jobb så vi kunde ge honom en fin överraskning. Vi satt i hytten mestadels av kvällen och hade riktigt trevligt och han vart verkliugen glad. han sa det va den bästa födelsedagne han någonsin har spenderat ombord båtar. Vi gav honom en klocka och en jättefin slips tillsammans.

Det vart väl det mesta jag hade att komma med för denna gången. Jag ska uppdatera så snart jag kan men snälla ha lite tålamod med mig :) Det är inte lätt att hitta en bra uppkoppling. Det är bara vissa hamnar som jag vet har bra uppkoppling som här i antigua och hit kommer vi ju bara en gång på två veckor.

Jag saknar er alla otroligt mycket det vet ni redan :)

Massa kärlek och värme till er alla!!

X







Life is good.



Idag är jag i San Juan och avnjuter en god lunch på Hard Rock. Jag sköljer ner maten med en smaskig strawberry margeritha!
Jag har det bra här borta. Lagom mycket jobb och underbart sällskap. Ja just nu känner jag mig verkligen lycklig. Jag lovar er dock att det går inte en enda dag här borta utan att jag tänker på er. Att sakna någon är det värsta och man kan ha vänner här borta men det är dom riktiga som räknas :) Så ja ni är jättesaknade förutom familjen förstås!

Det blev en liten uppdatering iaf. Som sagt jag har det bra, njuter av livet just nu.

ha det underbarast ska göra mitt bästa och skicka lite solsken till er.


Update


Hejsan.

Fölåt för min förträffligt dåliga uppdatering som jag lovade att jag skulle göra så ofta jag kunde. Well. För det första så har jag faktiskt inte hittat ngt bra ställe tills nu med internet åtkomst för de har tydligen bestämt sig för att dra in på sitt wifi på de flesta ställena nu av ngn anledning. Men men nu har jag iaf hittat ett litet ställe där jag jag skriva av mig lite.

Så vad har hänt sedan sisst då?? Jo det ska jag tala om... Min semester blev lite kortare än beräknat. Jag fick börja jobba nu den 3dje istället för den 17de. Vilket inte är ngn dålig sak MEN det vart ju just det att de kunde ju ha bestämt sig för det innan jag åkte så hade jag kunna stanna hemma en vecka extra och fått resan betald av dom... Ja vad ska jag säg.. Inget antar jag. Iaf. Så jag började i söndags men den lyckan varade inte länge då jag åkte på värsta förkylning och feberfrossan. Så i två dagar har jag legat i hytten och våndats över min feber. Hemskt har det varit. Idag är alltså första dagen jag har kunnat gå av och framför allt äta. har levt på frukt de senaste dagarna så att sätta tänderna i en cheeseburgare va inte helt fel. Jag är dösugen på en glass oxå men eftersom jag går på antibiotika.

Utöver allt detta så mår jag bra nu och är lycklig tackar som frågar :)
Saknar er alla här i värmen och tänker på er ofta där hemma i kylan. Jag lovar att uppdatera så snart jag kan så ha tålamod ok :)

Kramar

X




RSS 2.0